Start Om oss Kontakt Agenturer

eng-flagga.jpg

 logo_stor

Produkter Tjänster Nyheter Filmer Begagnade maskiner


Tirelli Srl

Tirelli grundades 1957 som producent av elektronisk utrustning och montage.

Företaget har sedan utvecklat sin produktion till att idag kunna erbjuda ett brett sortiment av utrustning för automatisering, specialiserat på förpackningssektorn: fyllare, förslutare och etiketteringsmaskiner, antingen fungerande separat eller kombinerade i en produktionslinje.

Tirelli fortsätter att ständigt utveckla sina produkter och har de senaste tre åren fokuserat sin produktion på "turn key" utrustning speciellt för kosmetik, kemi- och läkemedelsindustrin.

Flera av de stora och kända producenterna inom kosmetik, kemi och läkemedels branschen återfinns bland Tirelli's över 700 internationella kunderna i 42 länder. Tirelli producerar maskiner i enlighet med slutanvändarens behov och produktionskrav.

  • Tirelli's maskiner och linjer produceras med hög-kvalitativt material och elektroniken kommer från de bästa märkena på  marknaden.
  • Varje maskin designas individuellt av Tirelli's ingenjörer baserat på kundens prover. Kundens specifika krav och önskemål styr designen för att ge en "custom made" lösning.

Tirelli's hemsida

Kartlänk till Tirelli

  tirellifoto-till-prospekt.gif                         Tirelli-SRL_-Logo.JPG

Start      Om oss      Kontakt      Agenturer